28. 6. 2011

Goodbye.

Hey! SUMMER IS OFFICIAL HERE!! :) I am leaving tomorrow to Croatia for 12 days :) . Excited, but I have to get up early, travel for about 10 hours and my back hurts like crazy :/ But anyways.. Yesterday I was for really (really..:/) last time with my super friend Zuzka (nickname: Chosen). At the end, while we were taking leave of each other, I almost started to cry. Hopefully, she will be back really soon! :) I have week of "taking leave of somebody". Today of my boyfriend (because tomorrow I am leaving, and I don't know when I'll see him for next time because of the baseball matches and stuff...). On Sunday of my friend Linda, 'cause I'll see here in August the soonest. :/ Okay..SO that's pretty much it, in Croatia there should be a wifi so hopefully I'll be able to write. But maybe I'll be gone for a while. Have a wonderful beginning of summer break! :))

Hola! Aký slovenský pozdrav :D JE TU LETOOOOO! Zajtra odchádzam do Kroejši na 12 dni :) . Celkom sa teším, ale musím vstať skoro, cestovať 10 hodín (čo moje kolená nezvládaju) a chrbát ma bolí jak sprostý a neviem prečo. Ale! Včera som sa poslednýkrát (naozaj naozaj posledný) rozlučiť so Zuzkou alias Chosen :) Keď sme sa lúčili, ku koncu, skoro som sa rozplakala. Bude mi chýbať, bola moja prvá najlepšia kamarátka, poznám ju od malinka mala..Dúfam, že to rýchlo ubehne.. Celý týždeň sa s niekym lučím! Dnes s priateľom, lebo ho uvidím Bohvie kedy, kvôli zápasom a baseballu a čo ja viem čo ešte do toho príde. V nedeľu s Lindou, ktorá odchádza do Španielska, keď ja prichádzam a takže sa uvidíme až v Auguste pri najlepšom. Dobre to by bolo približne všetko. Len aby ste vedeli, že budem preč chvíľku :) (ale mali by tam byť wifi!) Prajem Vám ten najkrajší začiatok prázdnin! A nezabúdajte na úsmev! :)

that's my Chosen :)

Monelka, Me and Chosen

Chosen and me!

Mi amore Linda :)

My Duck! Adore you! :*
 

5 komentárov:

  1. Ty fotky jsou nádherné ♥! A pořádně si uží ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. uží si to :)) fotky jsou krásné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. That last picture is so funny! I adore your blog so I will definitly come back to read more of your posts. I wish you lots of luck with it.

    All the best,
    Voe.
    ________________________________________
    http://lipstick-and-pearls.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť