10. 6. 2015

DM box unboxing a iné!

Ahojte, po dlhšej dobe sa Vám ozývam rovno nie s jedným, ale s DVOMA novými videami! Jedno video je mega mega mega dlhé: kozmetika, ktorú som si nakúpila vo veľkých výpredajoch v DM (ktoré už nie sú aktuálne, pretože moj edit videa vzhľadom na môj čas trvá asi tak 2 mesiace :D).

Link na toto video nájdete TU.

No a druhé video je z unboxingu alebo teda rozbaľovania letného DM boxu a tiež nejaké tie veci, čo som si kúpila v stave frustrácie a depresií :D život informatika je super! :D 

Sledujte ma na instagrame, tubmlr a pýtajte sa ma na askFm! (môžte aj cez widget na ľavom boku ;) ) :)

Carpe diem dokým žijem!
xoxo MichaelaGaz


3 komentáre:

  1. Páni, asi si mě už nebudeš pamatovat, je to už dlouho, ale pamatuji si, že jsem kdysi dávno objevila tvůj blog a ráda ho sledovala a vzájemně jsme si pořád psali přes komentáře, ale já jsem potom přestala blogovat, je to už více jak dva nebo tři roky zpět. A já jsem teď úplnou náhodou zase objevila tvůj blog a jsem úplně překvapená, že ještě stále bloguješ, tak to jsem moc ráda a už se těším na další články i videa :)

    Jinak DM boxy znám a myslím si, že jsou super a tento se jim opravdu povedl. Hlavně ta žiletka, ta je fakt nej, nej nej, jak říkáš :D. Jinak se mi moc líbí ta tvářenka a hadí psaníčko z tvých nákupů :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tá taštička/kabelôčka kvietkovaná, ktorú ukazuješ na konci videa a ako vravíš, že je z plávkového materiálu... materiál sa volá neoprén, je veľkým hitom tejto sezóny a musím povedať, že je s ním ťažká manipulácia (vlastná skúsenosť). je to pletenia, ktorá sa nepáre, takže nemusíš sa báť, že sa ti to zorstrapká alebo nejak inak rozpadne. takýto materiál sa inak zošíva na obnitkovacom stroji, však tento steh je príliš masívny a ozdobný a elastický (stačí si prevrátiť nejaké tričko) a na zošitie takejto vecičky celkom nepotrebný... hlavne čo sa týka ekonomických nákladov veľkofiriem... :).

    inak, krásne kabelky/taštičky si si kúpila!
    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já vždycky obdivuji lidi, co takhle točí videa a působí tak přirozeně. Já bych se hrozně styděla. :D

    OdpovedaťOdstrániť